26
feb
2017

Opening Uw Slijter Stiekema

Op 28 september 2017 opent Uw Slijter Stiekema haar deuren voor genodigden! Voor het winkelend publiek zullen we vanaf 29 september klaarstaan.

Onze doelstelling is om van Uw Slijter Stiekema een heus familiebedrijf te maken. Vooral voor Han is het een droom die uitkomt om een eigen zaak te starten. We zijn ons ervan bewust dat de Retail branche onder druk staat. Maar we weten ook dat de consument op zoek is naar beleving en voelen (proeven) van het product. Dit is wat wij willen terugbrengen in de winkel. De klant terughalen naar onze winkel door een sfeer te creëren waarin mensen zich prettig voelen en het fijn vinden om terug te komen.

De inrichting, schilderwerk, het lichtplan en vloer zijn mede bepalend om dit goed neer te zetten. We kiezen bewust voor een ruime opzet van de winkel waar een grote tafel prominent aanwezig is. Klanten krijgen hier de gelegenheid om even rustig een kopje koffie te drinken of een glaasje wijn te proeven. We verkopen niet alleen het product maar ook een beleving. Het concept “Uw Slijter” sluit helemaal aan op deze tijd van beleving en sociale media. En past dus ook helemaal in hoe we dit voor ogen hebben.

Winacties opening: