01
nov
2017

?Nieuw in ons assortiment? alle varianten van DreamLine ?

dreamline uw slijter stiekema

Richting de feestdagen hebben we, al zeggen we zelf, een erg leuke toevoeging aan het assortiment. Namelijk de mousserende wijn Dreamline  ‘collectie’. Dreamline heeft momenteel 6 varianten op de markt, waaronder één alcoholvrije. Alle varianten zijn in onze winkel verkijgbaar.  Dreamline heeft een sprankelend special effect wanneer er beweging in de fles komt.

DreamLine Vulcano

Dreamline Vulcano is gemaakt van de moscatel druif door middel van een natuurlijke fermentatie. Deze spectaculaire bruisende oranje magnaat is een fruitige en zoete frizzante wijn. Een mousserende wijn met uitstraling die je perfect kan drinken als aperitief of tijdens een speciale aangelegenheid. Dreamline Vulcano heeft een metallic bronze kleur.

DreamLine Glaciar

Van de Ancelota en Fortana druif, ook wel bekend als de gouden druif. Natuurlijke fermentatie. Fruitige lichtzoete, frizzante wijn voor elk moment van de dag. De DreamLine Glaciar heeft een metallic wit effect.

DreamLine Fortune

Van de Ancelota en Fortana druif, ook wel bekend als de gouden druif. Natuurlijke fermentatie. Fruitige lichtzoete, frizzante wijn voor elk moment van de dag. De Dreamline Fortune heeft een metallic gouden effect.

Dreamline Premium Rose

100% Natuurlijke fermentatie. Fruitige lichtzoete frizzante wijn voor elk moment van de dag. De DreamLine Rose Premium heeft een metallic wit effect. Dreamline Premium rose bevat 8,5%. De Rose Premium is gemaakt van de moscatel druif en zoeter dan de Glaciar, Fortune en Vulcano.

Dreamline Cosmopolitan Vodka

Dreamline is er nu ook in pink Vodka. Een heerlijke Vodka met bloed sinaasappel smaak en 14,5% alcohol. Natuurlijk met het magische parelmoer effect.

Dreamline Purple 0%

Dreamline Purple touch is de nieuwe Dreamline met 0% alcohol. Een mooie violet kleur met zilver effect geeft een prachtig effect in het glas. Licht mousserend en lekker fris met een hint van zoete bramen.

 

Bron: Sprankelend