11
apr
2018

No-Ble Natural Elite Drink is de nieuwe standaard in de wereld van gezonde frisdranken.

No-Ble Natural Elite Drink is de nieuwe standaard in de wereld van gezonde frisdranken.

Ontdek de kunst van energie in deze sprankelende lifestyle-frisdrank. In tegenstelling tot andere softdrinks zijn No-Ble Natural Elite Drinks gemaakt van het gezonde ‘superfruit’, extracten en smaken. No-Ble Natural Elite Drink bevat geen cafeïne, taurine of derivaten daarvan.

No-Ble Natural Elite Drink zal uw normen verhogen. No-Ble Elite Drink staat voor luxe, exclusief, extravagant, charismatisch, krachtig, gezond, succesvol en sensueel .
No-Ble Natural Elite Drinks worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitsvoorschriften. De productie is BRC- en IFS-gecertificeerd . Het is ook Halal gecertificeerd .

Noble Gin

• Oorsprong: No-Ble Natural Elite Drink lag aan de basis van deze No-Ble premium gin. Het was onze intentie om simpelweg een goede uitgebalanceerde no nonsense gin te maken welke de smaak van de softdrink perfect accentueert. Een krachtige smaakvolle gin met toch een frisse toets, afkomstig van de limoenen en de onmiskenbare extracten van de açai bessen is het resultaat van deze zoektocht.
• Ingrediënten: jeneverbes, koriander, tijm, rozemarijn, gentiaan, limoen en açai. • Smaak en aroma: In combinatie met No-Ble Natural Elite Drink wordt deze gin heel zacht en toegankelijk voor een vrouwelijke publiek. Deze gin is als een ballet van smaken welke op uw tong dansen en waarbij koriander en tijm de eerste aanzet geven. Het is de frisheid van de limoenen en açai welke voor de aangename nasmaak zorgen.
• Combineer met: No-ble Natural Elite Drink en een scheutje limoensap zijn maar één van de talloze gin-cocktail mogelijkheden. Combineer deze No-ble gin evenzeer met een Fevertree, 1724 of gelijkaardige tonics voor wie een traditionele gin-tonic verkiest. Werk de No-ble gin af met een takje tijm, een framboos of blaadje basilicum