Proeverijen

Wijn-, bier-, en whiskyproeverijen vormen bij ons een belangrijk onderdeel. Ervaren, beleven en uiteraard proeven vormen de basis van ons concept Uw Slijter Stiekema. Wij organiseren jaarlijks meerdere proeverijen voor u, waaronder minimaal:

  • Wijnproeverijen 2x p/jaar
  • Bierproeverij 2x p/jaar
  • Whiskyproeverijen 2x p/jaar

Voor exacte data kunt u hiernaast kijken of in onze agenda. Maar u kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Prijzen zijn per keer verschillend en worden daarom op de verschillende kanalen bekend gemaakt.

Inschrijven voor proeverijen kan door uw naam en het aantal personen te mailen naar proeverijen@uwslijterstiekema.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

Inschrijven


Wijnproeverij op locatie

Heeft u een feestje en wilt u hier graag een wijnproeverij bij? Dat regelen wij ook. De mogelijkheden zijn oneindig en alles is bespreekbaar. Vraag ons naar prijzen & mogelijkheden door een mail te sturen naar proeverijen@uwslijterstiekema.nl.

Proeverij als activiteit

Op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje? Zowel bij ons in de winkel als bij u op locatie kunnen wij verschillende proeverijen verzorgen. Vraag ons naar de prijzen & mogelijkheden door een mail te sturen naar proeverijen@uwslijterstiekema.nl.

Proeverij i.c.m. vergaderen

Vergaderen op een warme en sfeervolle locatie met als afsluiting een kleine wijnproeverij? Vraag ons naar de prijzen & mogelijkheden door een mail te sturen naar proeverijen@uwslijterstiekema.nl.

Proeverijen afgelast

Helaas zijn wij genoodzaakt om de proeverijen te verplaatsen naar een nader te bepalen datum i.v.m. het corona-virus.

Zodra er meer mogelijk is en wij verantwoord proeverijen kunnen organiseren in onze winkel, zullen wij dat op de verschillende kanalen kenbaar maken.

Hopende op jullie begrip.

In de winkel houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en zijn wij gewoon open. Voel jij je goed, blijf dan vooral gezellig langskomen!