Kerstpakketten

Voor velen komt de mooiste tijd van het jaar er weer aan; de kerst. Voor veel bedrijven betekent dat ook de tijd voor kerstpakketten. Wat is er leuker dan een glimlach toveren op de gezichten van uw werknemers, door ze een uniek kerstpakket te schenken. Uw Slijter Stiekema kan u hierbij ondersteunen. Of het nu gaat om een groot of klein pakket, voor iedereen zoeken wij naar een passend geschenk.

Eigentijds traditionele pakketten

Voor eigentijds traditionele pakketten kunt u terecht bij ons in de winkel om gezamenlijk naar een passend pakket te zoeken. U kunt ook zelf een kijkje nemen op onze website speciaal voor kerstpakketten. U vindt hier al pakketten vanaf 9,95! Van traditionele voedselpakketten tot een pakket samengesteld om bijvoorbeeld een koffer of bbq heen.

Zelf samengestelde kerstpakketten

Naast eigentijds traditionele pakketten op de website kunnen wij ook voorzien in geschenken als bierpakketten, wijnpakketten of een mooie fles gedistilleerd. In onze winkel kunnen wij u laten zien op welke manieren wij deze voor u kunnen verpakken. Een traditionele houten kist (1-, 2- of 3-vaks), een mooie leatherlook schaal, een luxe flessendoos of eenvoudig maar luxe verpakt in cellofaan. Deze pakketten kunnen wij naar wens aanvullen met een nootje, chipje, olijfje of vraag naar de overige mogelijkheden.

Uniek gepersonaliseerd flesetiket

Wilt u een uniek flesetiket gepersonaliseerd naar uw bedrijf? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Keuze-concept kerstpakketten

Uw werknemers zelf laten kiezen kan natuurlijk ook. Geef ze een cadeaubon van onze winkel die zij zelf kunnen komen verzilveren in de winkel. Deze cadeaubon kan leuk gegeven worden met bijvoorbeeld een fles Leekster Klokje en een nootje. Op onze kerstpakkettenwebsite heeft u ook de mogelijkheid om een Keuzekado te geven. Hier kan uw personeel zelf een cadeau uitzoeken.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor mogelijkheden en prijzen.