Uw team

Han

Mijn naam is Han Stiekema, geboren in 1963 in het Noord Groningse Kloosterburen. Ik ben begonnen als verkoper bij Jos Beeres Wijnkoperij Dik van 1879. Hier heb ik het vak geleerd van Domien Beeres. Na het behalen van het slijtervakdiploma en de opleiding tot erkend vinoloog aan de Wijnacademie maakte ik in 2005 de overstap naar Drankenhandel Van Erp. Eerst als vertegenwoordiger en later als verkoper in de winkel in Groningen.

Tijdens deze mooie carrière heb ik vaak gedacht, dit kan ik ook zelf. In 2008 ben ik eerst een eigen wijnwebwinkel gestart. Toch bleef het kriebelen om zelf een slijterij te hebben. Samen met mijn dochter Manouk ga ik nu mijn droom verwezenlijken; Uw Slijter Stiekema aan De Dam 6 in Leek is een feit!

Ik nodig U van harte uit in onze winkel, waar  “ervaren”, “beleven” en “proeven”  centraal staan. 

Manouk

Al jaren vraag ik me af hoe het zou zijn om samen met mijn vader een slijterij te starten. Van jongs af aan hielp ik al bij Jos Beeres Wijnkoperij Dik van 1879 mee met de kleinste klusjes. Ook bij drankenhandel Van Erp liep ik al jong rond. Toen mijn vader in januari 2017 met het concept Uw Slijter kwam, was de keuze snel gemaakt. Geweldig om mijn passie voor met name wijn en speciaalbier te combineren met mijn professionele kennis.

Bij Uw Slijter Stiekema ben ik verantwoordelijk voor o.a. marketing en administratie. Daarnaast ben ik ook gewoon in de winkel te vinden waar mijn vader zijn kennis met me deelt en ik steeds beter word in het vak. Dit maakt mij erg enthousiast en gedreven om in de toekomst het stokje over te nemen.

Zie ik u binnenkort bij ons aan de stamtafel?