Westerkwartbier

Met gepaste trots verkopen wij Westerkwartbier en zijn wij het verkooppunt in Leek!

Individueel uniek, samen heel bijzonder

Ter gelegenheid van het afscheid van de gemeenten Grootegast, Marum, Leek en Zuidhorn en het opgaan in de nieuwe gemeente Westerkwartier, zijn vier iconische bieren gebrouwen. Deze bieren zijn niet alleen een heerlijke herinnering aan de fusie gemeente maar ook een blijvende herinnering aan  de oude gemeenten!

De Leekster Tak, de Groote Gast, De Marum Non en de Zuidhorner Abt vertellen 4 historische verhalen van personen of gebeurtenissen in het huidige Westerkwartier. De Blond, Dubbel, Tripel en Quadrupel zijn samen 4. De vier gemeenten vormen ieder een kwart maar samen een uniek geheel. Om meerder redenen zijn de bieren een unieke herinnering aan de oude gemeenten Groote Gast, Marum, Leek en Zuidhorn.

Geschenkverpakking Westerkwartbier

Een heerlijk kado, een waardevol relatiegeschenk of gewoon een mooie én lekkere herinnering aan de vier gemeenten die samen de gemeente Westerkwartier vormen. De vier bieren vormen samen met het glas in een schitterend vormgegeven verpakking een uniek geheel.

Brouwerij Vrolijcke Joncker

Vrolijcke Joncker staat voor (h)eerlijk bier uit het Westerkwartier. Een bier met karakter en een adellijke afdronk. Kijk voor meer informatie op hun site!